Криминал | 26 Апреля, 2023

На Одещині підозрюваний зашив собі рот нитками зі шкарпетки

Свежие новости: На Одещині підозрюваний зашив собі рот нитками зі шкарпетки

На Одещині підозрюваний у крадіжці на знак протесту проти розгляду його справи зашив собі рот нитками зі шкарпетки.

Як підтвердили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інцидент стався цього тижня у Біляївському районному суді.

"Коли чоловіка заводили у залу засідань, на його обличчі була маска. Потім підозрюваний її зняв, і виявилося, що його рот зашитий. За попередніми даними, чоловік це зробив, перебуваючи у камері для затриманих суду", - повідомили у правоохоронних органах.

Зокрема, підозрюваний оголосив голодування та зашив собі рот нитками зі шкарпетки за допомогою дроту, який, з його слів, знайшов у камері. За словами підозрюваного у крадіжці, таким чином він протестує проти розгляду його справи.

Попередньо, конвой не звернув увагу на маску, бо вважав чоловіка хворим, а слідів крові на ній не було. Як зазначає правоохоронець, ймовірно, дірочки на губах чоловіка були не свіжі, а зроблені деякий час тому.

У Біляївському райсуді від коментарів відмовились, не спростовуючи те, що сталося.

"Ми не будемо цього коментувати. Йде внутрішнє розслідування", - заявив представник апарату суду.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты