Происшествия | 20 Августа, 2023

На Одещині 4-річний хлопчик отримав серйозні опіки через мангал

Свежие новости: На Одещині 4-річний хлопчик отримав серйозні опіки через мангал

У селі Бикоза на Одещині хлопчик отримав 30% опіків тіла. Це сталося увечері 18 серпня після того, як його батьки вирішили приготувати їжу на мангалі.

За даними ДСНС, дитина отримала численні опіки через побутову необережність із займистими речовинами. Це сталося біля приватного будинку.

Там дорослі розпалювали мангал, як раптом хлопчик спалахнув. Вогонь перекинувся на його вбрання. В результаті спалахнули шорти та футболка. Попередньо в момент нещасного випадку поряд з ним була його мама. Дорослим вдалося згасити полум'я самостійно. Вони накрили хлопчика ковдрою та викликали медиків. Після цього постраждалу дитину госпіталізували.

Спочатку його привезли до реанімаційного відділення Білгород-Дністровської лікарні. Згодом хлопчика перевели до Одеського обласного опікового центру. У нього діагностували опіки ІІ та ІІІ ступенів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости