Общество | Еланец, 21 Марта, 2019

"На Николаевщине полным ходом ведутся работы по размещению бетонно-смесительного узла", - губернатор

Свежие новости:

В селе Воссиятское, Еланецкого района, Николаевской области полным ходом идут работы по размещению бетонно-смесительного узла.

Об этом на своей публичной странице в социальной сети «Фейсбук» сообщил председатель Николаевской облгосадминистрации Алексей Савченко.

«На території дорожньо-ремонтного пункту у селі Возсіятському, Еланецького району повним ходом йдуть роботи по розміщенню бетонно-змішувального вузла, який буде використовуватися під час будівництва вистражданої траси Н-14, запроектованої в бетоні.

Очікуємо, що до кінця березня цей бетонно-змішувальний вузол буде повністю змонтовано і він почне працювати. Принаймні, такий графік мною було погоджено нашим відповідальним службам.

26 березня, разом з Міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, плануємо особисто перевірити хід монтажних робіт, які передують самому будівництву дороги.

Нагадаю, раніше нами було прийняте рішення, що першочергові ремонтні роботи проводитимуть на ділянках доріг, які проходять через населені пункти Водяно-Лорине і Возсіятське та автошляху між ними.

Дякую за підтримку Президенту України Петру Порошенко, Прем’єр-міністру Володимиру Гройсману, міністру інфраструктури Володимиру Омеляну та всім, хто сприяє ремонту і будівництву доріг на Миколаївщині. Цього року у державному бюджеті на капремонт траси Н-14 передбачено 500 млн грн. Наразі проведені торги і заключені договори про роботи на 4 ділянках вартістю 378 млн грн. Переконаний, всі відповідальні служби та підрядники відпрацюють добросовісно. А ми всі разом будемо щоденно контролювати якість усіх робіт», - написал глава ОГА.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты