Общество | Николаев, 28 Марта, 2023

На Миколаївщину доправили 500 мобільних будинків від ЄС

Свежие новости: На Миколаївщину доправили 500 мобільних будинків від ЄС На Миколаївщину доправили 500 мобільних будинків від ЄС

На Миколаївщині встановлюють мобільні будинків для людей, що втратили житло через війну. Будинки доставлені п’ятьом тергромадах: Чорноморській, Шевченківській, Галицинівській, Снігурівській та Первомайській. Усього Євросоюз передав 500 будинків для Миколаївщини та 600 для Херсонщини.

Про це повідомив омбудсмен Дмитро Лубинець у своєму телеграм-каналі.

 

Мобільні будинки призначені для переселенців, котрі втратили житло або евакуювалися із зони бойових дій. Встановлюватимуть будиночки на власних присадибних ділянках людей на той час, доки відбуватиметься відновлення майна, що було пошкоджене чи зруйноване.

Така допомога надається завдяки Координаційному центру ЄС з реагування на надзвичайні ситуації (ERCC) та Шведській службі цивільного захисту (MSB). Окрема подяка МЗС та Представництву України в ЄС, які надають підтримку в налагодженні відповідної комунікації.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости