Общество | Николаев, 2 Июля, 2024

На Миколаївщині запрацювала ще одна мобільна аптека

Свежие новости: На Миколаївщині запрацювала ще одна мобільна аптека

У Миколаївській області розпочала роботу ще одна мобільна аптека, яка діє за новим маршрутом. Наразі дві такі аптеки обслуговують 24 населені пункти на деокупованих територіях.

Про це повідомив заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Юрій Гранатуров.

Реалізація програми «Мобільні аптеки» відбувається у співпраці з Миколаївською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України, Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області й Миколаївською ОВА.

«Виконуючи доручення начальника ОВА та реалізовуючи державну програму «Доступні ліки», ми продовжуємо працювати у цьому напрямку. Вдячний за підтримку голові Миколаївської обласної ради Антону Табунщику та депутатам, які сприяють реалізації цієї вкрай необхідної для населення програми. Також тісно співпрацюємо з ПКВО «Фармація» та очільниками територіальних громад над іншими формами забезпечення людей лікарськими засобами там, де аптек взагалі немає та не було. Разом до Перемоги!» - розповів Гранатуров.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости