Происшествия | Николаев, 9 Июня, 2023

На Миколаївщині встановлено найвищий клас пожежної небезпеки –

Свежие новости: На Миколаївщині встановлено найвищий клас пожежної небезпеки –

На території Миколаївської області встановлений 5 (найвищий) клас пожежної небезпеки і фіксується збільшення кількості пожеж в природних екосистемах. Лише протягом доби зареєстровано 7 випадків загорянь.

Про це повідомили у ГУ ДСНС у Миколаївській області.

Горіли, переважно, суха трава, сміття, чагарники на відкритих територіях. Вогонь охопив понад два гектари територій.

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області здійснювалось оперативне реагування на усі повідомлення. У селі Білозірка Первомайської територіальної громади Миколаївського району до ліквідації пожежі долучались вогнеборці місцевої пожежної охорони смт Первомайське.

«Найгіршим в цій ситуації, окрім значної шкоди навколишньому середовищу, є те, що в усіх епізодах спричинило загоряння сухостою необережне поводження з вогнем. В той час, коли частина півдня України, в тому числі і Миколаївщина, страждає від затоплення і люди втрачають все своє майно у воді, інші - провокують пожежі.

Головне управління ДСНС України у Миколаївській області закликає, бути свідомими та не додавати проблем навколишньому середовищу. Нам тут жити, нам відбудовувати та відновлювати нашу Державу. Не паліть суху траву та не провокуйте пожеж в екосистемах!» – звернулися у ГУ ДСНС.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты