Спорт | Николаев, 17 Сентября, 2018

На Миколаївщині відбувся Обласний молодіжний фестиваль патріотичної свідомості

Свежие новости: На Миколаївщині відбувся Обласний молодіжний фестиваль патріотичної свідомості

13-14 вересня на узбережжі Тилігульського лиману поблизу с. Українка Березанського району (Українська коса) відбувся Обласний молодіжний фестиваль патріотичної свідомості.

Фестиваль організовано до всесвітньої акції WorldCleanupDayinUkraine та в рамках міжнародного руху «Let’sDoIt! World» під патронатом Дружини Президента України Марини Порошенко за підтримки Миколаївської обласної державної адміністрації (проект проведення фестивалю став переможцем у конкурсі проектів з військово-патріотичного виховання молоді, для реалізації яких цьогоріч надається фінансова підтримка), Березанської районної державної адміністрації, регіонального ландшафтного парку «Тилігульський».

Всього у фестивалі взяли участь близько 150 учасників з числа шкільної та студентської молоді міста Миколаєва та Миколаївської області.

Відповідно до програми фестивалю його урочисте відкриття відбулось біля Пам'ятника Небесній Сотні (м. Миколаїв, вул. Садова), учасниками було виконано гімн та покладено квіти до Пам'ятника Небесній Сотні.

А далі проведено загальнообласне прибирання регіонального ландшафтного парку «Тилігульський» (села Коблеве та Українка Березанського району) та упорядкування Меморіалу слави і Музею-панорами, присвячених Азербайджанській 416-ї стрілецької дивізії (с. Бессарабка Коблівської сільської ради Березанського району). Разом з козацькою громадою, за участі місцевих народних колективів та виконавців, проведено спортивну ігрову програму «Козацький Грай», культурно-ігровий захід «Перша дівоча коса». 

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты