Происшествия | Николаев, 18 Мая, 2023

На Миколаївщині троє людей підірвались на боєприпасах

Свежие новости: На Миколаївщині троє людей підірвались на боєприпасах На Миколаївщині троє людей підірвались на боєприпасах

На Миколаївщині зберігається високий рівень потенційної мінної небезпеки. В Інгульській громаді Баштанського району 16 травня у полі тракторист підірвався на невідомому боєприпасі. У Галицинівській громаді Миколаївського району цього ж дня на території сільськогосподарського кооперативу чоловік наступив на вибухонебезпечний предмет, що здетонував.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС в Миколаївській області.

У вівторок 16 травня, в с. Інгулка Інгульської територіальної громади Баштанського району чоловік 1968 р. н. під час проведення земляних робіт наїхав трактором на невідомий боєприпас та той вибухнув. На щастя водій не постраждав, а транспортний засіб зазнав незначних ушкоджень.

Також, сталась ще одна надзвичайна подія. Рятувальникам повідомили, що в с. Українка Галицинівської територіальної громади Миколаївського району на території одного з сільськогосподарських кооперативів чоловік 1984 р.н. випадково наступив на невідомий вибухонебезпечний предмет, який здетонував. Сам чоловік, а також його товариш, хлопець 1992 р.н., який знаходився поряд, отримали мінно-вибухові травми. Обох постраждалих госпіталізовано до медичних закладів.

 

Головне управління ДСНС України у Миколаївській області звертається до громадян. Будьте обережними, пильно дивіться під ноги, уникайте відвідування потенційно небезпечних та необстежених фахівцями місцевостей, у разі виявлення предмета схожого на боєприпас одразу сповістіть відповідні служби по лінії 101 або 102! Не наближайтесь до вибухонебезпечних предметів, не намагайтесь самостійно їх пересувати, знешкоджувати.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости