ДТП | Николаев, 14 Апреля, 2023

На Миколаївщині сталась смертельна ДТП - загинули троє людей

Свежие новости: На Миколаївщині сталась смертельна ДТП - загинули троє людей На Миколаївщині сталась смертельна ДТП - загинули троє людей

У Миколаївській області внаслідок ДТП за участю легкового автомобіля 13 квітня троє людей загинули, а одного госпіталізували у тяжкому стані. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Миколаївській області.

13 квітня близько 22:30 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Н-24 «Благовіщенське-Миколаїв» в межах Новоодеської міської громади Миколаївського району області сталась дорожньо-транспортна пригода. Водій легкового автомобіля, марка якого встановлюється, допустив зіткнення з деревами. В результаті цього транспортний засіб загорівся.

На місце прибуло відділення 21 державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю встановлено, що в результаті події загинули: водій — чоловік 1994 р.н. та двоє пасажирів — один 1999 р.н. та підліток 2009 р.н. Ще один підліток також 2009 р.н. у важкому стані госпіталізований бригадою швидкої медичної допомоги до медичного закладу.

Підрозділом ДСНС ліквідовано пожежу автомобіля та за допомогою спеціального обладнання деблоковано тіло загиблого водія.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты