Общество | Николаев, 8 Июня, 2023

На Миколаївщині шестеро добровольців об'єднались у пожежну команду

Свежие новости: На Миколаївщині шестеро добровольців об'єднались у пожежну команду На Миколаївщині шестеро добровольців об'єднались у пожежну команду

У с. Нечаянє Нечаянської територіальної громади, що на Миколаївщині шестеро чоловіків виявили бажання об'єднатись та створити добровільну пожежну дружину.

6 червня добровольців відвідали представники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Рятувальники привезли хлопцям спеціальний захисний одяг, призначений для гасіння пожеж. Під час спілкування, добровольці розповіли, що завдяки сприяння органів місцевої влади вони забезпечені підручними засобами для гасіння пожеж на відкритих територіях, а також водовозкою.

“Наша мета — це, в першу чергу, захист нашої громади від вогню. Ми допомагатимемо вогнеборцям боротися із лісовими пожежами, із загоряннями сухостоїв. Віримо, що будемо корисними і нашим односельцям, і пожежним-рятувальникам!”, зазначили хлопці.

“На сьогодні ви є позитивним прикладом свідомого ставлення до питань пожежної та техногенної безпеки громади. Дякуємо вам за це, та сподіваємось, що інші громади перейматимуть ваш досвід”, зазначив Павло Петров, головний інспектор Миколаївського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости