Криминал | Николаев, 2 Октября, 2023

На Миколаївщині рецидивіст прийшов у гості та забив товариша до смерті

Свежие новости: На Миколаївщині рецидивіст прийшов у гості та забив товариша до смерті

До відділення поліції № 5 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від мешканки смт Ольшанське про те, що вона виявила у сусідній квартирі тіло власника квартири.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, судово-медичний експерт, оглянувши тіло потерпілого, виявив численні тілесні ушкодження.

У ході проведення слідчо-оперативних дій поліцейські з'ясували, що потерпілий разом із знайомим розпивали спиртні напої. Під час спільного вживання алкоголю між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник побив руками та ногами товариша, чим завдав тілесних ушкоджень, від яких помер на місці.

Протягом години місцезнаходження зловмисника було встановлене – раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Підозрюваного затримали.

Наразі правоохоронці повідомили зловмисника про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Продовжується досудове розслідування.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты