Политика | Николаев, 7 Мая, 2018

На Миколаївщині продовжується активна робота з ремонту доріг

Свежие новости: На Миколаївщині продовжується активна робота з ремонту доріг

 

На Миколаївщині продовжується активна робота з ремонту доріг. Про це повідомив заступник голови ОДА Валентин Гайдаржи на своїй сторінці у Facebook.

«Незважаючи на вихідний, миколаївські дорожники нарощують темпи за обсягом робіт і не мають на меті їх зменшувати. За сьогоднішній день (неділю, 6 травня – ред.) підрядник уклав верхній шар асфальту на двох з половиною кілометрах траси Т-15-08 (Калинівка - Снігурівка - Березнегувате)», - зазначив Валентин Гайдаржи.

Так, з 6 травня миколаївські дорожні служби почали активно працювати і на стратегічній, не тільки для Миколаївщини, а й для країни в цілому, трасі Н-24 (Благовіщенське - Вознесенськ - Миколаїв). Наразі приступили до робіт в районі м.Вознесенськ.

Миколаївська облдержадміністрація спільно зі службою автодоріг оновила план-графік проведення щоденних робіт на дорогах Миколаївської області. 7 травня дорожні служби планують приступити до робіт на трасі Н-24 в Первомайську і на ділянці між Вознесенському та Миколаєвом.

«Тільки об'єднавши зусилля ми зможемо відбудувати наші дороги», - наголосив заступник голови ОДА.

Також Валентин Гайдаржи відмітив, що наразі готується пропозиції для керівника Укртрансбезпеки Михайла Ноняка, який за дорученням Міністра інфраструктури Володимира Омеляна, повинен приїхати на Миколаївщину для вирішення питань щодо збереження дорожнього покриття на місці.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости