Криминал | Николаев, 11 Февраля, 2018

На Миколаївщині поліція розшукує зловмисника, який кинув на подвір’я будинку гранату

Свежие новости: На Миколаївщині поліція розшукує зловмисника, який кинув на подвір’я будинку гранату На Миколаївщині поліція розшукує зловмисника, який кинув на подвір’я будинку гранату

На Миколаївщині поліція розшукує зловмисника, який кинув на подвір’я житлового будинку гранату РГД-5. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Вибухом пошкоджено огорожу будівлі та скло. На щастя, ніхто із громадян не постраждав. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Повідомлення про вибух, який стався в смт. Березнегувате на подвір’ї місцевого мешканця по вул. Шевченка вночі близько 02:00, надійшло до поліції 10 лютого вдень. 34-річний заявник розповів правоохоронцям, що, перебуваючи у будинку, почув хлопок. В оселі також знаходились його дружина та її матір. На щастя, ніхто із громадян не постраждав. Вибухом пошкоджено огорожу домоволодіння та скло будівлі. З місця події спеціалісти вибухотехнічної службу ГУНП вилучили уламки попередньо від гранати РГД-5, які направлені на експертне дослідження.

За вказаним фактом слідчі Березнегуватського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство», що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Поліцейські встановлюють усі обставини злочину та осіб, причетних до вчинення хуліганських дій.

Прохання до всіх, хто володіє інформацією, корисної для слідства, повідомити її до Березнегуватського ВП ГУНП в Миколаївській області за адресою: смт. Березнегувате, вул. 1 Травня, 89, телефон чергової частини (05168) 9-13-02 або 102.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости