ДТП | Николаев, 4 Октября, 2023

На Миколаївщині під колеса автомобіля потрапила 14-річна велосипедистка та її 11-річна пасажирка

Свежие новости: На Миколаївщині під колеса автомобіля потрапила 14-річна велосипедистка та її 11-річна пасажирка

У смт Братське ввечері 3 жовтня внаслідок зіткнення з автомобілем постраждала неповнолітня водійка електровелосипеда та її малолітня пасажирка.

Про це повідомили у поліції Миколаївщини.

Дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Lifan 520 та електровелосипеда Fada сталась близько 19:00 на перехресті вулиць Миру та Шевченка.

Внаслідок ДТП 14-річна водійка двоколісного транспорту та її 11-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до медичного закладу.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»).

Поліцейські встановлюють обставини та причини автопригоди.

«Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією чи стали свідками події та можуть повідомити корисну інформацію до відділення поліції № 1 Вознесенського райуправління за адресою: смт Братське, пров. Європейський, 13, або за телефонами: (0231) 9-12-54, 0688140870, 102», – зазначили у поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты