Общество | Николаев, 9 Ноября, 2018

На Миколаївщині перевірили готовність обласного гарнізону до роботи в зимовий період

Свежие новости: На Миколаївщині перевірили готовність обласного гарнізону до роботи в зимовий період

8 листопада миколаївські рятувальники провели практичні відпрацювання, спрямовані на перевірку готовності особового складу та спецтехніки до дій за призначенням у зимовий період. Участь у заході взяли керівники підпорядкованих підрозділів та начальницький склад апарату Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Першим етапом стала полігонна практика. На базі автодрому, розташованому в районі селища Матвіївка,  водії аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області тренувалися експлуатації важкої інженерної техніки, вдосконалювали навички водіння. Відпрацьовувались вправи з практичного управління, підготовки до руху та переміщення з урахуванням існуючих особливостей та вимог.

Також, розгорнуто наметове містечко, яке забезпечить потреби рятувальників: відпочинку, харчування, психологічної та медичної допомоги тощо.

Валентин Гайдаржи, заступник голови облдержадміністрації, зазначив: «Сьогодні ми мали можливість впевнитись у тому, що в разі погіршення погодних умов ми зможемо оперативно відреагувати. Однак слід розуміти, що є досить віддалені куточки області. Тому, за результатами проведених заходів буде підготовлено доручення щодо проведення подібних тренувань в усіх районах області, а саме перевірка сил та засобів місцевих ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області до реагування в зимовий період у разі погіршення погодних умов».    

На завершення, начальник Головного управління Максим Грицаєнко зазначив: «Після проведення комплексу заходів ми впевнені у готовності нашої техніки до виконання завдань за призначенням у зимовий період».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты