ДТП | Николаев, 1 Февраля, 2024

На Миколаївщині п’яний водій збив на смерть жінку та втік

Свежие новости: На Миколаївщині п’яний водій збив на смерть жінку та втік

У Миколаївському районі поліція затримала водія за смертельний наїзд на жінку та залишення місця ДТП.

Про це повідомили у поліції Миколаївщини.

Невідомий транспортний засіб скоїв наїзд на 76-річну жінку та зник з місця пригоди 31 січня, приблизно о 16:15, в районі будинку № 41 по вулиці Чкалова у селі Мішково-Погорілове. Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід померла на місці події.

Поліцейські встановили автомобіль та причетного до злочину водія. Ним виявився 42-річний місцевий мешканець, який, керуючи автомобілем ІЖ Комбі, перебував у стані сп’яніння, скоїв наїзд на жінку та зник із місця події.

За результатами медичного освідування у крові водія виявили 1,2 проміле алкоголю.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння та спричинили смерть потерпілого»). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Слідчі слідчого управління обласного главку поліції затримали водія у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Найближчим часом йому повідомлять про підозру у вчинені злочину.

«Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись за телефонами 063-426-23-32 або 102», - звернулися у поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты