Происшествия | Николаев, 22 Декабря, 2023

На Миколаївщині п'яний неадекват кинув вибуховий пристрій у машину з людьми

Свежие новости: На Миколаївщині п'яний неадекват кинув вибуховий пристрій у машину з людьми

Миколаївська обласна прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт щодо 50-річного мешканця Миколаївського району за фактами умисного вбивства, замаху на умисне вбивство двох осіб, придбання, носіння, зберігання вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу та умисного знищення чужого майна (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 та ч. 2 ст. 194 КК України).

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

Слідством встановлено, що обвинувачений тривалий час не віддавав 26-річній жінці її документи, які та залишила йому на зберігання. 1 липня 2023 року жінка зі своїм знайомим та ще одним чоловіком, водієм автомобіля, приїхали до нього забрати документи.

Після нетривалого спілкування фігурант, який перебував у стані сп'яніння, віддав документи. Дочекавшись, коли візитери підійдуть до автомобіля, він кинув вибуховий пристрій у транспортний засіб.

Внаслідок вибуху 67-річний водій легковика отримав мінно-вибухові тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, у тому числі травматичну ампутацію руки та ушкодження внутрішніх органів. Згодом від отриманих травм він помер у лікарні.

Обвинувачений перебуває під вартою.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты