Криминал | Николаев, 4 Августа, 2023

На Миколаївщині начальнику відділу поліції дали 15 000 грн хабара:

Свежие новости: На Миколаївщині начальнику відділу поліції дали 15 000 грн хабара:

Миколаївські поліцейські затримали мешканця Первомайського району за спробу підкупу заступника начальника відділення поліції. За допомогою хабара зловмисник намагався уникнути адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області.

Викрили слідчі мешканця одразу після передачі неправомірної вигоди у сумі 15 тисяч гривень правоохоронцю у службовому кабінеті.

«У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 33-річний чоловік за допомогою хабара намагався домовитися із заступником начальника відділення поліції №2 щодо превентивної діяльності Першотравневого райвідділу поліції, щоб він несвоєчасно направив до суду адміністративні матеріали за ст. 126 КУпАП ("Управління транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або щодо якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами")», – зазначили в поліції.

Одразу після передачі поліцейському неправомірної вигоди правоохоронці затримали фігуранта у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі затриманому слідчі повідомили про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України ("Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовцю, яка займає відповідальне становище"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Досудове розслідування продовжується.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты