Криминал | Николаев, 22 Мая, 2018

На Миколаївщині ліквідовано мережу незаконного збуту кальянного тютюну, ввезеного в Україну поза митним контролем

Свежие новости: На Миколаївщині ліквідовано мережу незаконного збуту кальянного тютюну, ввезеного в Україну поза митним контролем На Миколаївщині ліквідовано мережу незаконного збуту кальянного тютюну, ввезеного в Україну поза митним контролем

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Миколаївській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури ліквідували мережу незаконного збуту сумішей для куріння кальянів, ввезених в Україну поза митним контролем. Про це повідомляє прес-служба ДФС України.

В рамках проведення операцій «Акциз – 2018», «Рубіж – 2018» та розслідування кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за .1 ст.204 КК України, було встановлено жителя Миколаєва та мешканку Миколаївської області, які організували схему незаконного ввезення в країну та збуту сумішей (тютюну) для куріння кальяну.

Вказаний товар без марок акцизного податку встановленого зразка продавали по всій Україні через мережу Інтернет, використовуючи послуги кур’єрських служб доставки.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 5079 пачок сумішей (тютюну) для куріння кальяну в асортименті загальною вартістю більше 1 млн. грн. та припинено роботу Інтернет – сайтів, через які здійснювався їх продаж.

Продовжується слідство.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости