ДТП | Баштанка, 14 Января, 2023

На Миколаївщині автомобіль збив на смерть пішохода, водій втік з місця аварії –

Свежие новости: На Миколаївщині автомобіль збив на смерть пішохода, водій втік з місця аварії –

У Баштанці ввечері 13 січня невстановлений транспортний засіб, за попередніми даними, вантажний автомобіль, скоїв наїзд на 33-річного пішохода, після чого зник з місця пригоди. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

ДТП сталося на вулиці Промисловій приблизно о 18:20.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого»).

«Нині тривають оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи водія та транспортного засобу, який скоїв смертельну ДТП. Прохання до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись до Баштанського районного відділу поліції за адресою: м. Баштанка, вул. С. Бойченка, 5, тел. (05158) 2-51-56, 063-643-38-87, 102», – звернулись в поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости