Происшествия | 8 Января, 2023

На Луганщині партизани підірвали ділянку залізниці, якою окупанти возили техніку та боєприпаси

Свежие новости: На Луганщині партизани підірвали ділянку залізниці, якою окупанти возили техніку та боєприпаси

6 січня біля Щастя Луганської області за допомогою саморобного вибухового пристрою знищено залізничне полотно сполучення “Луганськ – Лантратівка”, яке використовувалося окупантами для транспортування військової техніки, особового складу та боєприпасів.

Про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Попередньо встановлено, що вказане залізничне сполучення використовується росіянами для транспортування військової техніки, особового складу та БК. Крім того, у зворотному напрямку орки вивозять цим шляхом українське зерно на територію РФ”, – йдеться у дописі керівника ОВА в Telegram.

Гайдай опублікував скриншот повідомлення за 7 січня терористичної організації “ЛНР” про зміну у русі потягів на ділянці дороги “Новий Айдар – Кондрашевська Нова”.

Він зазначив, що у своїх ЗМІ росіяни самі зізнаються, що тільки зі Старобільського елеватора викрали понад 1000 тонн зерна.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости