Происшествия | 26 Сентября, 2023

На Івано-Франківщині горів санаторій, де проживали 148 дітей

Свежие новости: На Івано-Франківщині горів санаторій, де проживали 148 дітей

У селі Красноїлля Білоберезської ТГ Верховинського району Івано-Франківської області 25 вересня сталася пожежа у відпочинковому комплексі. Вогонь охопив майже 750 кв. м дерев'яної будівлі.

Про це повідомляє ДСНС в Івано-Франківській області. На момент прибуття пожежників другий та мансардний поверхи були охоплені вогнем. Будівля санаторію дерев'яна, що сприяло швидкому поширенню вогню.

Пожежу ліквідували, постраждалих немає.

Зазначається, що у відпочинковому комплексі проживали 148 дітей з вихователями та 20 осіб обслуговуючого персоналу. Усіх дітей із персоналом поселили до іншого санаторію. З ними працюють психологи та ювенальні поліцейські.

Як пише «Укрінформ», ймовірною причиною займання санаторію є коротке замикання в електромережі.

У КМВА повідомили, що вже організовано поїздку дітей додому.

«Вже сьогодні ввечері поїздом вони вирушать до Києва, і завтра вранці, 27 вересня, всі діти повернуться додому. Для тих дітей, яких батьки не зможуть особисто забрати з вокзалу, буде забезпечено розвезення від вокзалу до районів їхнього проживання», - йдеться у повідомленні. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты