Общество | Южноукраинск, 28 Февраля, 2020

На екскурсію до Служби зайнятості завітали учні Южноукраїнських шкіл

Свежие новости: На екскурсію до Служби зайнятості завітали учні Южноукраїнських шкіл

Днями до Южноукраїнської міської філії Миколаївського обласного центру зайнятості з метою професійної орієнтації завітали учні 10 класу Южноукраїнської гімназії №1. Захід був спрямований на ознайомлення учнів з основними правилами вибору професії.

Як повідомила психолог навчального закладу Олена Ткачук, сьогодні молоді надається достатньо інформації, яка допомагає визначитись із майбутньою  професією.  Але, як кажуть, інформації забагато не буває. І саме служба зайнятості зацікавлена в тому, щоб молодь вміла правильно обирати свій професійний шлях, знаходити достойну роботу та вдало будувати кар’єру.

Під час заходу учням розповіли про службу зайнятості, про основні види надання послуг населенню. Одночасно діти ознайомилися з роботою кар’єрних радників та консультантів роботодавця.  Також вкотре було нагадано про можливість проходження тестування за допомогою платформи з професійної орієнтації.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Профконсультант Оксана Пурло повідомила, що з метою вивчення професійних намірів та уподобань учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл регіону обласним центром зайнятості протягом березня-квітня 2020 року проводиться соціологічне онлайн опитування. В опитуванні можуть взяти участь всі бажаючі.

По завершенню заходу школярі отримали інформаційні листівки від служби зайнятості та заповнили онлайн анкети.

Джерело: yu.mk.ua

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты