Криминал | 21 Января, 2019

На двох зловмисників, які намагалися викрасти майно голови фермерського господарства у Вознесенському районі, чекає суд

Свежие новости: На двох зловмисників, які намагалися викрасти майно голови фермерського господарства у Вознесенському районі, чекає суд

За результатами досудового розслідування Вознесенською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно двох жителів м. Миколаєва, які підозрюється у замаху на вчинення крадіжки майна голови фермерського господарства.

У ході досудового розслідування встановлено, що 16 листопада 2018 року, двоє зловмисників, 1992 та 1967 років народження, на автомобілі “Тоyota Prado” приїхали в с. Трикрати Вознесенського району. Один з них залишився у автомобілі, а інший проник на територію домоволодіння голови фермерського господарства та намагався викрасти майно на суму близько 900 тис. грн., однак був помічений охоронцем та втік з місця злочину. Але, завдяки вміло скоординованим діям правоохоронців та небайдужості громадян, упродовж декількох години зловмисників затримано.

У зловмисників в ході огляду автомобіля були виявлені балаклави, рації, лом, електрошокер, мобільні телефони та грошові кошти.

Їх дії кваліфіковані за ч.3 ст.15 ч.5 ст.185 КК України – замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у житло та в особливо великих розмірах.

Стосовно підозрюваних обрано запобіжний захід – тримання під вартою 

За вчинене їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Читайте також: Грузинских «домушников», проникших на базу трикратского фермера, суд отправил в СИЗО на 60 суток

В полиции сообщили новые подробности дела задержанных «домушников», которые проникли на базу трикратского фермера

Трикратский фермер рассказал, как удалось предотвратить беду

Фермеры настигли поджигателей, бандиты бросились врассыпную

Продолжается погоня за поджигателями, пострадал автомобиль полиции

Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости