Криминал | 11 Января, 2024

На Чернігівщині арештували власників плантації конопель, яку оцінили в ₴100 мільйонів

Свежие новости: На Чернігівщині арештували власників плантації конопель, яку оцінили в ₴100 мільйонів

На Чернігівщині поліцейські оголосили про підозру членам організованої злочинної групи, які влаштували наркобізнес на 100 мільйонів гривень.

Про це повідомили в поліції Чернігівської області.

Викриття наркоділків відбулося влітку минулого року. Поліцейські виявили 2 гектари культивованих конопель. У будівлях на ділянці відбувалася переробка та фасування наркосировини, а також зберігалася готова до збуту продукція – 90 пакетів наркозілля. Під час обшуків вилучили майже 104 кілограми канабісу. Загалом же власники незаконної плантації розраховували на річний прибуток у сумі понад 100 мільйонів гривень, за результатами збору всього урожаю. Також на місці події вилучили вентилятори, спеціальні сушарки, електронні ваги та інше лабораторне обладнання.

“Поліцейські затримали на місці озброєного організатора злочину та двох його спільників, вилучивши автомат та пістолет з пристроями для безшумної стрільби. Згодом поліцейські встановили причетність до незаконної діяльності ще двох фігурантів. Ці особи за попередньою змовою зі зловмисниками допомагали виготовляти канабіс”, - говориться в повідомленні.

Наразі лідера угруповання та двох його найближчих поплічників помістили під варту без права внесення застави. Два помічники наркоторговців також перебувають під вартою.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты