Криминал | 13 Октября, 2017

Моторошне вбивство у столиці: пасажир зарізав таксиста і викинув тіло

Свежие новости: Моторошне вбивство у столиці: пасажир зарізав таксиста і викинув тіло

До Дніпровського управління поліції звернувся місцевий мешканець із заявою про зникнення 66-річного батька, який займався приватними перевезеннями. Після отримання чергового замовлення чоловік не повернувся додому.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили місцезнаходження «Фольксвагена», на якому працював зниклий. Автівку знайшли у дворі будинку на території Деснянського району, а через деякий час побачили біля неї невідомого, який відкрив дверцята і хотів завести автомобіль, пише Народна Правда з посиланням на прес-службу столичної поліції.

Для встановлення особи та обставин чоловіка доставили до територіального управління поліції, де він зізнався у вбивстві.

У ході огляду іномарки працівники поліції виявили у салоні сліди крові. При спілкуванні із правоохоронцями 28-річний мешканець Деснянського району, раніше не судимий зізнався, що він вбив водія таксі, а автівку хотів продати на запчастини.

Затриманий розповів, що зупинив автівку і попросив відвезти. В дорозі між ним та водієм виник конфлікт, а потім бійка. У результаті він схопив кілька разів вдарив таксиста ножем. Далі чоловік вивіз та викинув тіло потерпілого у лісосмузі.

На тілі загиблого згодом виявили понад двадцять ножових поранень голови, тулуба та живота.

Затриманому ж загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

 

Источник: narodna-pravda.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты