Политика | Вознесенск, 3 Июля, 2018

Модернізація вознесенського ЦНАП – в процесі здійснення!

Свежие новости: Модернізація вознесенського ЦНАП – в процесі здійснення!

Вознесенська міська рада в особі керівництва її виконавчих органів проводить системні заходи для поліпшення умов прийому, перебування та обслуговування містян у місцевому центрі надання адміністративних послуг. В минулому році тут вже було здійснено ряд поліпшень, які дозволили привести роботу ЦНАП у відповідність до останніх вимог законодавства про адміністративні послуги. Але цього було недостатньо, адже основною вимогою, яку перед собою ставить міська влада, є комфорт для громадян.

Про це повідомляє  Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Ми вже повідомляли про те, що 14 червня до міста завітали регіональні представники програми "U-LEAD з Європою", які запропонували ряд заходів щодо удосконалення роботи ЦНАП, що були спільно з представниками громадськості, керівництвом міста, працівниками виконавчих органів ради та обласної адміністрації сформульовані в процесі відповідної наради. Проект передбачає досить значне фінансування з боку програми "U-LEAD з Європою" на здійснення модернізації приміщень ЦНАП. Але і міська рада зі свого боку повинна дещо зробити.

Тож 03 липня під головуванням міського голови Віталія Лукова було організовано чергову робочу нараду для визначення шляхів фінансування поточних ремонтних робіт для приміщення, яке слугуватиме зоною очікування для відвідувачів. Кардинально має змінитися саме зона очікування. Планується обладнати її робочим місцем з комп’ютером для потреб відвідувачів, необхідною кількістю стільців, а також системою електронного керування чергою. Крім того, в рамках програми будуть розширені площі, обладнано туалетну кімнату для людей з особливими потребами, встановлена більш потужна комп’ютерна техніка тощо. Наразі керівництвом визначено необхідні заходи щодо проведення поточного ремонту приміщень Центру.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты