Общество | Южноукраинск, 23 Мая, 2017

Місячник «Молодь за здоровий спосіб життя»

Свежие новости: Місячник «Молодь за здоровий спосіб життя»

З 24 квітня по 22 травня  поточного  року Южноукраїнський міський   центр  соціальних  служб  для  сім’ї, дітей та молоді спільно з «Клінікою  дружньою до молоді» в рамках профілактичної соціальної роботи проводили місячник «Молодь за здоровий спосіб життя».

З метою популяризації здорового способу життя, профілактики шкідливих звичок, формування комплексу знань та навичок відповідальної поведінки щодо власного здоров’я, вироблення власного ставлення до широкого кола питань, пов’язаних зі здоровим способом життя проведено бесіди та міні заняття для учнівської молоді. Тематика та форма проведення заходів підбиралися з урахуванням  вікових  можливостей та  інтересів дітей і спрямовувалась на те, щоб учасникам було цікаво, весело, а найголовніше – результативно.

Спеціаліст Центру Лемещук Лідія  та  лікар Берікул Ірина акцентували увагу  саме на   юні роки, адже у  молоді роки відбувається сприйняття певних норм та зразків поведінки, накопичення відповідних знань та вмінь, усвідомлення потреб та мотивів, визначення ціннісних орієнтацій, інтересів та уявлень.

Діти з задоволенням брали участь у проведених заходах.

Після семінару було розповсюджено інформаційно-просвітницькі матеріали (буклети, листівки ) з якими учні мають можливість  ознайомитись у зручний для себе час.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты