Общество | Вознесенск, 22 Июля, 2019

Містобудівна рада. Розглядався порядок використання виносних щитових конструкцій

Свежие новости: Містобудівна рада. Розглядався порядок використання виносних щитових конструкцій

17 липня 2019 року відбулося чергове засідання архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради. На порядку денному було питання щодо розміщення рекламних засобів на території міста Вознесенська.

Фізичним особам-підприємцям надані роз’яснення відповідно до Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Вознесенську, затвердженого рішенням Вознесенської міської ради від 25 червня 2010 року № 7 «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Вознесенську» (зі змінами, внесеними рішеннями Вознесенської міської ради від 21.09.2018 № 5, від 22.03.2019 № 5) щодо розміщення рекламного засобу типу «штендер», а саме:
До тимчасових спеціальних конструкцій відносяться конструкції, розташовані на визначеній ділянці міської території з умовою обмежень за часом розміщення.
Виносні щитові конструкції (штендери) – тимчасові спеціальні конструкції, розташовані розповсюджувачами зовнішньої реклами в години їх роботи, що рекламує свої товари.
Штендери розміщуються у межах 1,5 м від входу до будинку (споруди), у якому знаходиться розповсюджувач зовнішньої реклами.

Забороняється установка штендерів, що заважають проходу пішоходів, а також орієнтованих на сприйняття з проїжджою частиною.

Також, головним архітектором Лейлою Чорною було порушено питання щодо приведення архітектурного типу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності по вул. Центральна, біля будівлі № 6 (Вознесенський центральний ринок) в м. Вознесенську, згідно з Ескізною пропозицією архетипів тимчасових споруд та елементів благоустрою, затвердженого в складі Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та їх архітектурних типів на території м. Вознесенська.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости