Спорт | Вознесенск, 6 Ноября, 2020

Міський голова Віталій Луков передав грамоту про запис в Книгу рекордів України на зберігання до ФОК «Водограй»

Свежие новости: Міський голова Віталій Луков передав грамоту про запис в Книгу рекордів України на зберігання до ФОК «Водограй»

04 листопада 2020 року міський голова Віталій Луков урочисто передав на відповідальне зберігання до Фізкультурно-оздоровчого комплексу «Водограй» грамоту про встановлений в Територіальній громаді міста Вознесенська рекорд України із найдовшої в країні дистанції змагань з плавання на відкритій воді. Змагання з плавання на пентамарафонській дистанції в 50 кілометрів проходили влітку цього року на річці Південний Буг і були організовані Територіальною громадою міста Вознесенська.

Очільник громади відзначив роботу тренерів з плавання, вклад нашого земляка і учасника означених змагань Сергія Шумова і подякував усім, хто долучився до такого важливого і вагомого здобутку для громади. Також він передав на зберігання ФОКу срібну медаль із Пентамарафону-2020, яка повинна стати символом для молодого покоління. Адже кожна тяжка праця, старання і прагнення до високої мети мають свою винагороду. Лише після великих зусиль над собою, дисциплінованих, постійних і системних дій в бік поставленої мети можна отримати дійсно достойний приз.

Також Віталій Луков вручив заслуженому тренеру з плавання Георгію Чижевському кубок за звання кращого тренера. Нагороду коуч отримав завдяки перемогам своїх вихованців на різних змаганнях цього року.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты