Общество | Южноукраинск, 21 Июня, 2021

Міський голова привітав з професійним святом южноукраїнських медиків

Свежие новости: Міський голова привітав з професійним святом южноукраїнських медиків

Міський голова Валерій Онуфрієнко у п'ятницю вітав з професійним святом южноукраїнських медиків.

Першими приймали витання працівники Некомерційного комунального підприємства “Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги”. Слова вдячності за важливий труд та добрі побажання пролунали з вуст міського голови на адресу лікарів, їх медичних сестер та інших працівників “первинки”. Подяки Южноукраїнського міського голови за сумлінню працю та надання висококваліфікованої медичної допомоги отримали одинадцять найкращих медиків.

З квітами та щирими привітаннями Валерій Онуфрієнко навідався також до відділення швидкої допомоги, що підпорядковується не міській владі, а КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Миколаївської обласної ради, чим приємно здивував працівників відділення.

А далі - візит до КНП “Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня”, до святково прибраної конференц-зали, де не залишилося вільних місць. Ведуча Наталя Маєвська спочатку запропонувала подивитись відеоролік зі старими, майже 40-річними, фотографіями та сучасними кадрами.

Міський голова Валерій Онуфрієнко тепло привітав персонал лікарні, подякував їх за чутливі серця та золоті руки, зауважив, що труд медиків безцінний як саме життя. Найкращі  отримали букети квітів, Подяки від міського голови та грамоти від адміністрації та профспілкового комітету КНП “ЮМБЛ”. До лікарні також завітали заступник міського голови Марія Дроздова, депутати міськвиконкому Віра Шикерська та Світлана Савченко, заступник голови профкому ВП “ЮУ АЕС” Валерій Макану, начальник відділу охорони здоров’я ВП “ЮУ АЕС” Галина Хмілевська. Виконуюча обов’язки директора КНП «ЮМБЛ» особисто запросила на святкування колегу - колишню очільницу лікарні Ольгу Стахорську, яку ведуча жартливо представила як начальника міськздороввідділу. Колектив вітав Ольгу Василівну бурхливими оплесками.

Після всіх зворушливих, щирих, сердечних привітань від посадових осіб та гостей настав час культурної програми від колективів ПК “Енергетик”. Її особливість - медики приймали творчі подарунки від своїх талановитих дітей. Це Єлізавета Нечитайло, солістка зразкового театру естрадної пісні “Галатея” (керівник Ірина Манзенко), Юлія Шевченко, солістка зразкового дитячого хору “Рондо” (керівник Наталія Шевченко), Злата Шабатура у супроводі акустичних гітар студії “Експеримент” (керівник Катерина Демакова), пара зі зразкового ансамблю бального танцю “Натхнення” (керівник Світлана Банковська). Яскраву крапку у програмі поставила солістка ПК “Енергетик” Анастасія Малик, то ж розійшлися лікарі, медичні сестри, санітарки, працівники адміністративного апарату лікарні у доброму гуморі та з приємними спогадами.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости