Политика | Вознесенск, 14 Ноября, 2018

Міський голова Луков В. Д. взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку

Свежие новости: Міський голова Луков В. Д. взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку

12 листопада 2018 року міський голова Луков В. Д. взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку, яка пройшла у місті Києві під головуванням Президента України Петра Порошенка. На порядку денному були питання нової політики розвитку української держави та регіонального простору, армії та національної ідентичності.

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

До виступу був запрошений і Віталій Луков, який наголосив на позитивних аспектах децентралізації та розкрив на прикладі приєднання сіл Новогригорівка та Ракове до міста Вознесенська очевидні переваги як для сільських мешканців, так і для містян. Визначаючи завдання зі створення комфортних та безпечних умов проживання для членів Вознесенської об’єднаної територіальної громади як пріоритетне, він акцентував увагу на механізмах їх реалізації.

Міський голова подякував за збільшення розміру державної допомоги на розвиток громад, відзначив велику підтримку обласної державної адміністрації та особисто його голови Савченка О.Ю. в питаннях децентралізаційних процесів і розбудови інфраструктури ОТГ та поділився досвідом залучення додаткових коштів. Крім того, користуючись нагодою, очільник міста звернувся до Президента України з проханням сприяти шляхом координації дій контролюючих органів та силових структур у боротьбі із незаконними пасажирськими перевезеннями, які мають місце в місті, та протягом тривалого часу не можуть вирішитися, незважаючи на зусилля міської влади та Миколаївської ОДА. Президент в свою чергу закликав Голову Миколаївської ОДА Савченка О. Ю. розібратися із ситуацією, що склалася з перевезеннями у місті Вознесенську.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости