Общество | Николаев, 12 Августа, 2020

Міська лікарня № 1 почала приймати перших хворих на COVID-19

Свежие новости: Міська лікарня № 1 почала приймати перших хворих на COVID-19

Відповідно до рішення обласної комісії з питань ТЕБ і НС з 10 серпня міська лікарня №1 почала приймати перших хворих на коронавірус.

Про це повідомив заступник начальника управління охорони здоров'я Віктор Фаюк.

Нагадаємо, що в Миколаївській області госпітальною базою у випадку виявлення хворого або підозри на зараження коронавірусом визначено обласну інфекційну лікарню, втім, як повідомив посадовець, вона заповнена майже наполовину. Згідно з правилами, до міського медзакладу почали поступати перші пацієнти.

- Станом на 12 серпня у лікарні №1 перебувають 15 осіб з підозрою на COVID-19. Наразі проводиться їх обстеження. - зазначив Віктор Фаюк.

Заступник начальника управління охорони здоров'я також розповів про готовність до прийому хворих міської лікарні №3. Зазначимо, на її базі розташований респіраторний центр. Там прийматимуть осіб з легеневою недостатністю.

- У лікарні №3 проведені ремонтні роботи. Якщо лікарня №1 не буде справлятися з прийомом пацієнтів, наступним етапом є відкриття респіраторного центру. На сьогоднішній день такої ситуації немає. - сказав Віктор Фаюк.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты