Общество | Вознесенск, 6 Декабря, 2017

Місцеві підприємці активно цікавляться «Карткою вознесенця»

Свежие новости: Місцеві підприємці активно цікавляться «Карткою вознесенця»

У вівторок, 5 грудня, відбулася зустріч міського голови Віталія Лукова з місцевими підприємцями, які зацікавилися підключенням на «Картку вознесенця» нового модулю – «Торгівля». Ця функція дає можливість містянам отримувати знижки в магазинах (маючи при собі «картку»), які підключені до цієї ініціативи.

Три місцевих магазина вже працюють з «карткою», а саме – супермаркет «Княжий» (2% знижка), магазин «Катран» (3% знижка) та магазин «Велике прання» (5% знижка в будні дні). Показником актуальності самої «картки» стало те, що нею і її функціоналом вже зацікавились інші міста, такі як Чортків, Южноукраїнськ та ін.

Очільник міста докладніше розповів присутнім про «Картку вознесенця» та запропонував поміркувати підприємцям щодо її підключення, тим самим звернувши більшу увагу та зацікавивши покупців робити закупи саме в їхньому магазині. А Андріян Ізмайлов, який займається дизайном наліпок та постерів «картки» представив учасникам зустрічі свої ескізи.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости