Происшествия | Николаев, 17 Июля, 2020

Минулої доби на Миколаївщині виникло 5 пожеж у житлових та господарчих будівлях

Свежие новости: Минулої доби на Миколаївщині виникло 5 пожеж у житлових та господарчих будівлях

Протягом 16 липня пожежно-рятувальні підрозділи п’ять разів виїжджали для гасіння пожеж житлових та господарчих будівель на території Миколаївської області.

На вул. Підгірній с. Семенівка Арбузинського району, внаслідок короткого замикання електромережі, горіло перекриття та приміщення приватного житлового будинку на площі 80 кв м. На вул. Гагаріна с. Маринівка Доманівського району з цієї ж причини зайнялось перекриття житлового будинку на площі 24 кв м.

Пожежі господарчих споруд зареєстровані на Херсонському шосе в м. Миколаєві та провулку Шкільному у м. Снігурівка, загальна площа горіння склала 40 кв м.

Особливої уваги заслуговує випадок, який трапився на вул. Озерній у Заводському районі м. Миколаєва. Ввечері, до Служби порятунку “101” надійшла інформація про пожежу в дев’ятиповерхівці. До місця направлені відділення 2,3 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Як з’ясувалось, в одній з квартир на першому поверсі через підгоряння їжі на плиті виникло задимлення. На цей момент в оселі перебувала літня жінка 1940 р.н., яку вогнеборці вивели на свіже повітря та передали медикам. Каретою швидкої медичної допомоги пенсіонерку госпіталізовано до лікувального закладу, наразі її стан задовільний.
На пожежі працювало 2 одиниці техніки, 7 осіб від ДСНС.

Загалом до гасіння пожеж задіювалось 7 одиниць техніки, 24 рятувальника, обставини з’ясовували співробітники поліції. В Арбузинському районі додатково задіювався ГАЗ-53 від ПРАТ “Оберіг”. Від знищення врятовано 3 житлових будинки та гараж.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты