Политика | 1 Октября, 2022

Міністр оборони Німеччини несподівано приїхала до Одеси

Свежие новости: Міністр оборони Німеччини несподівано приїхала до Одеси

Міністр оборони Німеччини Крістін Ламбрехт раптово приїхала до Одеси, де анонсувала прибуття незабаром першої обіцяної системи ППО Iris-T SLM.

Про це  пише  видання Welt.

На зустрічі зі своїм українським колегою Олексієм Резніковим Ламбрехт заявила, що через численні нальоти російської авіації повітряна оборона "дуже важлива".

"Найголовніше зараз полягає в тому, щоб ці атаки, які вражають цивільне населення, щоб з цими повітряними атаками можна було боротися", - сказала вона.

Україна також має незабаром отримати танки радянського зразка із Греції та Словаччини, а Німеччина допоможе цим країнам відшкодувати передану техніку.

А ось сама Німеччина не готова постачати Україні танки, знову озвучила позицію Берліна Ламбрехта.

"Німеччина завжди давала зрозуміти, що ми не будемо діяти в цій галузі поодинці. Україні також відомо, що ми завжди координуємо свої дії з нашими партнерами - як, наприклад, у ситуації з самохідною гаубицею, яку ми поставили разом із Нідерландами та на ній також пройшли навчання", - сказала міністр.

Також Німеччина погодила зі США та Великобританією постачання реактивних систем залпового вогню.

"І ми продовжуватимемо робити те саме в майбутньому, зокрема, коли йдеться про постачання танків", - додала Ламбрехт.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости