Спорт | Николаев, 1 Июля, 2019

Миколаївський спортсмен Андрій Василевський встановив новий юніорський рекорд України на чемпіонаті з легкої атлетики

Свежие новости: Миколаївський спортсмен Андрій Василевський встановив новий юніорський рекорд України на чемпіонаті з легкої атлетики

30 червня у м.Луцьк завершився чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. У змаганнях взяли участь вихованці Миколаївської спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з легкої атлетики Андрій Василевський та Богдан Третяк. Хлопці продемонстрували високу майстерність та посіли призові місця.

Так, на дистанції 110 метрів з бар'єрами з новим юніорським рекордом України - 13,71 секунд переміг Андрій Василевський.  Другим фінішував Богдан Третяк з результатом 14,89 секунд.

Нагадаємо, що для Андрія Василевського це другий рекорд.  У 2018 році на чемпіонаті у м.Кропивницький миколаївський спортсмен встановив юніорський рекорд України – 13,96 секунд (гройсмейстерський рекорд до цього становив - 14 секунд). 

Тренували спортсменів Ірина Шаповалова, Вікторія Львова-Грицак, Леонід Боровський.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости