Происшествия | Николаев, 28 Апреля, 2023

Миколаївський музикант Володимир Макаровський загинув під час ракетного удару по Умані

Свежие новости: Миколаївський музикант Володимир Макаровський загинув під час ракетного удару по Умані

У п’ятницю, 28 квітня, під час ворожої ракетної атаки в Умані загинув миколаївський рок-музикант Володимир Макаровський.

Про це повідомив його колега - музикант Ігор Олейніков у власних соцмережах.

— Сьогодні загинув найкрутіший музикант та один із реальних символів рок-н-ролу Миколаєва. Загинув в Умані завдяки ракеті, — написав музикант.                  

Близькі миколаївської рок-легенди повідомили «НикВести», що під час вибуху чоловік знаходився у лікарні на лікуванні. Ймовірно, його серце не витримало удару.

Володимир Макаровський — відомий у Миколаєві музикант, був вокалістом гурту Fox Trott («Фокстрот»).

Також в соцмережах публікують виступи музиканта.

— Дядько Вова. Макаровський. Старший товариш, музикант, учитель. Самий фірмовий рокер зі стариків, якого я знав. Саме він дав мені зрозуміти, як можна і потрібно виконувати якісний рок англійською мовою. Добряк, справжній індіанець. Народився лише не там, де треба. Можу не покрививши душею порівняти його з багатьма західними вокалістами. Помер також не там, де треба. У заповідному місці, в Умані від прильоту ëбаних визволителів. Якщо потойбічний світ існує, він знайде там непогану компанію дружбанів, з якими можна круто підтиснути. Спочивай з миром, — пише Aнтон Сліпухін.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости