Общество | Николаев, 6 Февраля, 2018

Миколаївський міжнародний аеропорт отримав акти льотної перевірки радіотехнічних засобів

Свежие новости: Миколаївський міжнародний аеропорт отримав акти льотної перевірки радіотехнічних засобів

На цьому тижні КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» отримало акти льотної перевірки радіотехнічних засобів системи посадки "СП-75". Про це повідомляють у комунальному підприємстві.

Параметри радіомаячної системи, встановленої на аеродромі Миколаїв, відповідають вимогам експлуатаційно-технічної документації для радіомаячних систем 1–ї категорії.
Дана система забезпечить пілотування повітряних суден до висоти 60 метрів.

На підставі цих актів, аеродром Миколаїв, після запуску та отримання сертифікату аеродрому, зможе приймати повітряні судна в складних метереологічних умовах вдень та вночі.

«Керівництво та особовий склад КП "Миколаївський міжнародний аеропорт" ради висловлюють свою вдячність голові Миколаївської обласної державної адміністрації Олексію Савченку за сприяння у вирішенні питання з виконання обльоту. Обліт - це значний крок, що значно наблизив Миколаївський аеропорт до отримання сертифікату та запуску рейсів», - зазначають на підприємстві. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости