Общество | Николаев, 13 Августа, 2017

Миколаївський КОРД запрошує до своїх рядів

Свежие новости: Миколаївський КОРД запрошує до своїх рядів

Упродовж серпня 2017 року в Національній поліції України відбудеться тестування кандидатів, які виявили бажання проходити службу в поліцейському спецназі.

Конкурс на заміщення вакантних посад оголошений в управліннях Корпусу оперативно-раптової дії Національної поліції України головних управлінь Національної поліції в Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій областях та м. Києві.

До тестувань допускаються особи виключно з числа поліцейських.

Первинне анкетування поліцейських організовується в управліннях «КОРД» головних управлінь Національної поліції в зазначених областях з подальшим надсиланням анкет до Департаменту «КОРД» Національної поліції України.

Термін подачі анкет – до 31 серпня 2017 року.

Етапи тестування кандидатів у підрозділи «КОРД»: 1. Заповнення і опрацювання анкетних даних кандидатів. 2. Перевірка стану фізичної підготовки. 3. Перевірка рівня вогневої підготовки. 4. Психологічне тестування кандидатів. 5. 5-ти добовий курс на витривалість. 6. Співбесіда. 7. Двомісячний курс навчання у Центрі підготовки підрозділів особливого призначення Національної поліції України.

Вимоги до кандидатів: досвід практичної служби в Збройних Силах, органах внутрішніх справ, Національній поліції України та інших державних силових структурах не менше 3-х років; участь у проведенні антитерористичної операції; придатність до служби в поліції за станом здоров’я; фізична підготовленість.

Особисті якості кандидатів: стресостійкість; уміння і бажання працювати в команді; висока мотивація до правоохоронної роботи; організаторські здібності; рішучість; ініціативність; активність; упевненість у собі; бажання до постійного самовдосконалення.

ГУ НП у Миколаївській області

 

Источник: nikpravda.com.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости