Спорт | Николаев, 4 Сентября, 2023

Миколаївський чемпіон Абраменко підтримує відсторонення росіян та білорусів від міжнародних змагань

Свежие новости: Миколаївський чемпіон Абраменко підтримує відсторонення росіян та білорусів від міжнародних змагань

Миколаївській олімпійський чемпіон Олександр Абраменко підтримав відсторонення російських спортсменів від міжнародних змагань.

Він розповів, що вчинив би так само, як і Ольга Харлан, яка відмовилась потиснути руку росіянці. Проте наразі Абраменко не виступає з-за травми, а у фрістайлі росіян та білорусів не допустили до змагань.

‒ Підтримую вчинок Ольги. Як можна тиснути руку під час війни російським спортсменам, навіть якщо їх допустили до змагань?! Я би вчинив на місці Ольги Харлан аналогічним чином… Добре, що у фрістайлі росіян та білорусів не допустили до міжнародних турнірів. Вони не виступали ані в цьому сезоні, ані в минулому році.

- В той момент, коли в Україні гинуть люди, розбомблено багато спортивної інфраструктури, спортсмени, котрі в росії підтримують війну або відмовчуються, не мають морального права брати участь у міжнародних змаганнях, - розповів Абраменко.

Нагадаємо, що у 2018 та 2022 роках Абраменко потрапив у скандал через товариські відносини та фото із російським фрістайлістом Іллєю Буровим. Абраменко одружений на росіянці Олександрі Орловій.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты