Политика | Вознесенск, 19 Сентября, 2018

Миколаївський центр розвитку місцевого самоврядування організував прес-тур до Вознесенської ОТГ

Свежие новости: Миколаївський центр розвитку місцевого самоврядування організував прес-тур до Вознесенської ОТГ

18 вересня Миколаївський центр розвитку місцевого самоврядування разом з групою журналістів завітали до Вознесенська. Метою візиту було ознайомлення представників медіа із здобутками новоствореної Вознесенської ОТГ. Форматом візиту став «прес-тур», який передбачав відвідування знакових в плані розвитку громади місць, а також невеличкі екскурсії. На всіх об’єктах гостей супроводжував заступник міського голови Юрій Путій, який давав гостям розгорнуті пояснення з питань, що їх цікавили.

Так, журналісти відвідали загальноосвітню школу № 8, де зараз відбувається масштабна реконструкція за пілотним проектом «Нова українська школа». Гостей зустрічали заступник міського голови Юрій Сметана та директорка школи – Тетяна Кушнір. Журналістів ознайомили з ходом реконструкції та представили візуалізацію кінцевого результату проекту. Також гості відвідали парк Незалежності, що знаходиться поряд зі школою.

Далі представники ЗМІ відправились до місцевої лікарні. Зустріли журналістів головні лікарі Володимир Красьоха та Тетяна Дяченко. Володимир Красьоха представив гостям корпуси лікарні, які зараз проходять масштабну реконструкцію за проектом ЄС «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенська». Також головний лікар БПЛ розповів про результати попереднього благодійного вечора, який відбувся в 2016 році, та провів екскурсію пологовим будинком, що був відремонтований за зібрані на ній кошти. До речі, в цьому році також відбудеться благодійний вечір, який пройде 22 вересня. Його метою є збір коштів на придбання спеціалізованого автомобіля для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями. Усі бажаючі можуть взяти участь у вечірці, сплативши благодійний внесок від 2000 грн (Деталі про вечір можна знайти тут: //voz.gov.ua/novini/883-zaproshuiemo-vziaty-uchast-u-blagodiinomu-vechori-narodzheni-peremagaty.html). Головний лікар ПМСД Тетяна Дяченко продемонструвала журналістам можливості нової електронної системи обліку пацієнтів, що працює з допомогою «картки вознесенця». Водночас гості мали змогу побачити відмінний технічний стан амбулаторії, де проводилась демонстрація.

Після цього на журналістів чекала прес-конференція з міським головою Віталієм Луковим, який розповів їм про останні здобутки нашої громади, про проекти, які зараз реалізовуються, а також про плани на наступний рік. Журналістів цікавили обсяги залученого небюджетного фінансування, яке було оцінене приблизно в п’ятдесят мільйонів гривень щороку. Хоча цифра постійно зростає.

Фіналом прес-туру став візит до нашого фізкультурно-оздоровчого комплексу «Водограй», де гостей зустрічав директор - Іван Алексєєв. Журналістам представили плавальний басейн, тренажерний зал, зал для занять греко-римською боротьбою, фізіотерапевтичний кабінет, машинне відділення. Після невеликої екскурсії до родзинки нашого міста – альтанки, представники ЗМІ відбули з міста, маємо надію, лише з позитивними враженнями.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты