Криминал | Николаев, 27 Февраля, 2023

Миколаївський апеляційний суд знову розгляне передачу справи Стремоусова до Одеси

Свежие новости: Миколаївський апеляційний суд знову розгляне передачу справи Стремоусова до Одеси

Обвинувальний акт щодо херсонського колаборанта Кирила Стремоусова передали до суду апеляційної інстанції для визначення територіальної підсудності.

Про це повідомили у Центральному районному суді Миколаєва.

Там зазначили, що до суду Миколаєва знову надійшов обвинувальний акт щодо цієї особи. Цього разу за звинуваченням у скоєнні кримінального правопорушення за іншими статтями (частиною 2 статті 28 та частиною 1 статті 436-1 КК України).

Обвинуваченого викликали до суду повісткою, надісланою за останнім відомим місцем його проживання, а також розміщенням відповідної публікації в газеті «Урядовий кур'єр», на сайті Центрального районного суду Миколаєва та на сайті Офісу Генпрокурора.

Під час підготовчого судового засідання прокурор заявив клопотання про направлення обвинувального акта до Миколаївського апеляційного суду, щоб надалі направити його до Верховного Суду для визначення підсудності у Малиновському районному суді Одеси.

Захисник не заперечував задоволення клопотання.

За результатами розгляду суд ухвалив направити зазначений обвинувальний акт до Миколаївського апеляційного суду для визначення підсудності.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты