Спорт | Николаев, 28 Апреля, 2023

Миколаївські веслувальники завоювали шість медалей на Кубку України

Свежие новости: Миколаївські веслувальники завоювали шість медалей на Кубку України

У перший день Кубку України, пам’яті Юлії Рябчинської з веслування спортсмени Миколаївської області завоювали 6 медалей.

Про це повідомила Федерація веслування Миколаївської області на своєму сайті.

В перший день Кубку України, який проходив у місті Умань Черкаської області, визначалися чемпіони і призери у всіх класах на дистанції 1000 м і в четвірках на дистанції 500 м.

Так байдарочниця Катерина Гончар (тренери – Наталія Левченко, Сергій Левченко) – завоювала першу медаль для регіону в цьому сезоні. Ще три медалі завоювали байдарочниці у змаганнях четвірок на дистанції 500 м, причому 2 з них золоті юніорки – Оксана Цомпель (тренер – Ольга Цомпель) і Катерина Гончар, готувалися до сезону в юніорській збірній України.

Бронза серед дорослих в активі Ельвіри Деревинської. Ще одну медаль на дистанції 1000 м – бронзову – завоювали миколаївський екіпаж у складі Максима Подшивалова (тренери – Ірина СімоноваІ, Сергій Моторний) і Давіда Лупіна (тренери – Ірина СімоноваІ, Олександр Васюнькін), також серед юніорів. Нагадаємо, що вони, як і Оксана з Катериною, провели підготовку у складі юніорської збірної України.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты