Спорт | Николаев, 9 Ноября, 2023

Миколаївські велосипедисти завоювали медалі на Кубку України та юніорському чемпіонаті

Свежие новости: Миколаївські велосипедисти завоювали медалі на Кубку України та юніорському чемпіонаті

Велосипедисти з Миколаєва вибороли медалі на Кубку України з велоспорту на треку серед чоловіків та жінок, а також на чемпіонаті України зі спринтерського омніуму серед юнаків та дівчат.

Про це повідомили в Миколаївській міській раді.

Найбільше нагород виборола спортсменка СДЮСШОР з велоспорту Анна Колижук. Вона посіла 2 місця в командному спринті та індивідуальній гонці переслідування, 1 місця в командній гонці переслідування на 4 кілометри, гонках медісон та омніум.

Юлія Пчелінцева завоювала 3 місце в командній гонці переслідування на 4 км та гонці медісон. Ольга Дегтяр посіла 3 місце в командній гонці переслідування на 4 км та гонці медісон. Анастасія Петрук посіла 3 місце в спринтерському омніумі.

Спортсменки ШВСМ Ксенія Федорова, Юлія Скорищенко та Вікторія Бондар посіли 2 місця у командному спринті. Руслан Корнієнко та Ярослав Козаков завоювали 2 місце у командній гонці переслідування. Юлія Скорищенко та Олена Шарга посіли 1 місце у командній гонці переслідування. Ксенія Федорова стала першою у гонці медісон.

Тренерський склад: Олександр Садовський, Володимир Супрун, Станіслав Неба, Юрій Агарков, Володимир Когут.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости