Спорт | Николаев, 23 Апреля, 2023

Миколаївські велосипедисти посіли третє командне місце на чемпіонаті України

Свежие новости: Миколаївські велосипедисти посіли третє командне місце на чемпіонаті України

Первомайські велосипедисти посіли третє командне місце на чемпіонаті України з велоспорту на шосе у багатоденній гонці.

Минулого тижня на Київщині, у Білій Церкві пройшов 3 етап Відкритого чемпіонату України з велоспорту на шосе у багатоденній гонці. Всього у змаганнях взяли участь 125 спортсменів у складі 16 команд, які представляли 10 областей. У числі учасників була й команда Первомайської ДЮСШ імені В.В.Тофана.

За словами тренерки відділення велоспорту Олени Шишкіної Первомайської ДЮСШ для вихованців школи це був перший виїзд за рік. З моменту початку повномасштабного вторгнення спортсмени практично не проводили повноцінних тренувань, але занять не припиняли.

— Для велоспортсмена тренування на дистанціях, це як повітря. Без цього набрати форму, або й навіть підтримувати її просто неможливо. А ми фактично лише каталися по колу в парку нашому центральному. Тобто, розуміли, що це не те, чого нам хотілося б. Але попри це вирішили вирушити на чемпіонат. Вперше за понад рік, – розповідає Олена Шишкіна.

За підсумками трьох днів змагань Костянтин Садовніченко увійшов до п'ятріки лідерів у своїй групі, яка подолала дистанцію 118 кілометрів. А його колеги Максим Целюх та Артем Крушинський увійшли до десятки та двадцятки відповідно.

— Мандражу як такого на початках не було. Було цікаво, пізнавально, дуже корисно, і поспілкуватись з іншими учасниками і поспостерігати за їхньою технікою. А десь вже на третій день відчувалось і хвилювання. І ще погода заважала сильно. Вітер, прохолодно доволі, хмарно, – розповідають хлопці.

За результатами триденних змагань Артем Крушинський, Максим Целюх та Костянтин Садовніченко увійшли до трійки призерів командного заліку. Чим неабияк потішили та здивували своїх тренерів.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты