Спорт | Николаев, 24 Апреля, 2024

Миколаївські спортсмени здобули нагороди у змаганнях з фрі-файту та боксу

Свежие новости: Миколаївські спортсмени здобули нагороди у змаганнях з фрі-файту та боксу

Миколаївські спортсмени успішно виступили на чемпіонаті України та Відкритому турніру з фрі-файту.

Про це повідомили в Миколаївській ОВА.

У Вінниці 19-21 квітня відбулись дві спортивні події – чемпіонат України з фрі-файту серед юніорів та дорослих та відкритий турнір з фрі-файту серед юнаків. Обидва турніри були присвячені пам'яті бійця 3-ї окремої штурмової бригади Дениса Бабія «Трейна». Участь у змаганнях брали молодші юнаки, старші юнаки, юніори та дорослі, понад 200 спортсменів з 15 областей України.

За результатами змагань команда Миколаївської області виборола 9 нагород: 3 золоті медалі (дві на чемпіонаті, одну на Відкритому турнірі), 2 срібні та 4 бронзові нагороди.

А як повідомили в Миколаївській міській раді, миколаївський боксер Максим Зіневич здобув “бронзу” на чемпіонаті України серед студентів. Турнір проходив в Умані, він зібрав 140 суперників із 57 українських навчальних закладів, які представляли 20 областей України. Вихованець СДЮСШОР №6 Максим Зіневич виборов третє місце у ваговій категорії 75 кілограмів. Тренують спортсмена Віталій Бакалець та Олег Машкін.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты