Спорт | Николаев, 5 Января, 2023

Миколаївські спортсмени розповіли, як допомагають військовим та цивільним

Свежие новости: Миколаївські спортсмени розповіли, як допомагають військовим та цивільним Миколаївські спортсмени розповіли, як допомагають військовим та цивільним

Миколаївські спортсмени клубу змішаних єдиноборств MMA Club Nikolaev від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну активно допомагають як мешканцям області, які постраждали від воєнних дій, так і Силам оборони України.

Цивільним особам спортсмени допомагають продуктами харчування, засобами гігієни та всім необхідним для догляду за дітьми. А захисникам України – їжею, теплими речами, автомобілями та дронами.

– Наш тренер Олег Шевченко з перших днів служить у 123-й окремій бригаді ТРО. Ми зі свого боку намагаємося максимально допомагати як звичайним людям, так і військовим. Завдяки підтримці начальника порту «Ніка-Тера» Аліма Агакішієва та його заступника, директора з безпеки Олега Іващука ми змогли закупити транспорт як для військових, так і для нашої лікарні. Зокрема, передали карету швидкої допомоги міській лікарні №1, п'ять автомобілів передали 123-й бригаді ТРО, встановили кулеметні верстати на три авто, які використовувалися на Херсонському напрямку. Також передали кілька автомобілей для військових на Донецькому напрямку, і два автобуси для евакуації цивільних, – розповіли спортсмени.

Також, за їхніми словами, на запит військовослужбовців було закуплено та передано два професійні дрони.

– Нам також вдалося налагодити, скажімо так, виробництво тушонки. Ми доставляємо сировину до Вінницької області, де на базі шкіл та дитсадків виготовляється тушонка, яку ми потім роздаємо мешканцям Миколаївської області та військовослужбовцям. Своїм прикладом хочемо всім показати, що тільки разом ми переможемо ворога. Без надійного тилу не буде сильного фронту. Ці 10 місяців були важкими, але попереду нам ще багато доведеться пройти. Тому потрібно об'єднатися та працювати на нашу перемогу, – резюмували спортсмени MMA Club Nikolaev.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты