Спорт | Николаев, 23 Июля, 2018

Миколаївські спортсмени продовжують свій переможний шлях

Свежие новости: Миколаївські спортсмени продовжують свій переможний шлях

На  чемпіонаті України з легкої атлетики в Луцьку в змаганнях зі стрибків у висоту серед жінок. Миколаївську область представляли дві спортсменки. Юлія Чумаченко взяла 188 см і фінішувала четвертою. Бійцем показала себе Оксана Окунєва, яка з третьої спроби брала висоти 190 см, 192 см і 194 см (кращий результат в сезоні)! Але цих спортивних подвигів їй вистачило тільки для завоювання «бронзи». А боротьба за «золото» розгорнулася між харків'янкою Катериною Табашнік  і срібним призером чемпіонату світу киянкою Юлією Левченко. Обидві з першої спроби взяли 196 см і на тому зупинилися. Левченко - чемпіонка, Табашнік - срібний призер.

Цвяхом програми чеспіонату був фінал стометрівки у чоловіків. І очікування виправдалися. На фініші чемпіона Сергія Смеліка з Донецької області і срібного призера миколаївця Олександра Соколова розділила одна сота секунди! Обидва спринтера показали прекрасний результат - 10,16 і 10,17 секунди відповідно. Соколов, вихованець тренера Івана Гриника, покращив свій особистий рекорд відразу на 0,29 секунди! А ще його результат - молодіжний рекорд України.

 У Житомирі відбувся міжнародний турнір «Тетерєв Опен» з плавання на відкритій воді. Брали участь 170 спортсменів з Києва, Миколаєва, Кривого Рогу, Хмельницького, Вінниці, Одеси і Житомира. Вихованці КДЮСШ «Коммунаровец» Анна Якименко і Єва Журенко перемогли в своїх вікових категоріях. Тренер цієї спортивної школи Світлана Фурман завоювала «срібло» на дистанції 3000 метрів. Команда КДЮСШ «Коммунаровец» стала бронзовим призером в естафеті 4х500 метрів, а в загальнокомандному заліку посіла четверте місце.
 
У Кондомі (Франція) відбувся міжнародний шаховий турнір. Змагалися 47 гравців з Франції, Бельгії, Іспанії, Марокко і України.

Переможцем другий рік поспіль став миколаївський міжнародний майстер Микола Бортник, який набрав 7 очок з 9. Друге місце в активі ще одного миколаївця - Пен Лі Міна, в активі якого також 7 очок. Варто відзначити, що йому скорилася третя норма, необхідна для отримання звання «міжнародний майстер»!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты