Спорт | Николаев, 25 Сентября, 2023

Миколаївські спортсмени готуються до Паралімпіади

Свежие новости: Миколаївські спортсмени готуються до Паралімпіади

 

"Маємо надії, що отримаємо ліцензії для наших плавців — Ганни Гонтар, Сергія Паламарчука, Дмитра Василенка. Легка атлетика буде: кандидат на Паралімпійські ігри Ігор Цвєтов, який тренується в спеціалізованій школі з легкої атлетики, тренер Віктор Деркач. Готуються наші чотири фехтувальники: майстри спорту міжнародного класу Дмитро Серьоженко, Олег Науменко, Позняк Тетяна, кандидат у майстри Олексій Закусилов. З настільного тенісу майстерка міжнародного класу Наталя Косміна теж претендує попасти на Ігри", — сказала Тетяна Жуковська.

За словами Тетяни Жуковської, спортсмени "Інваспорту" протягом року здобули перемоги в міжнародних змаганнях.

Бадмінтон

"Майстерка спорту міжнародного класу Софія Чорноморова у Бразилії на чемпіонаті світу з бадмінтону серед осіб з порушенням слуху виграла золоту особисту медаль у категорії юніорів і дві бронзові медалі серед дорослих", — розповіла Тетяна Жуковська.

Боротьба

"У Киргизстані відбувся чемпіонат світу з вільної та греко-римської боротьби серед спортсменів з порушеннями слуху. Бронзу з греко-римської боротьби виграв майстер спорту України міжнародного класу Андрій Косов. Майстер спорту України міжнародного класу Віктор Антипенко став чемпіоном світу з вільної боротьби", — каже очільниця "Інваспорту".

Плавання

"На чемпіонаті світу з плавання майстерка спорту міжнародного класу Ганна Гонтар здобула золоту медаль, дві срібні та дві бронзові. На дистанції 50 метрів вільним стилем вона встановила рекорд світу. Також на чемпіонаті світу здобув бронзову медаль Сергій Паламарчук. На цей же чемпіонат вперше виїжджав наш новий спортсмен — майстер спорту Дмитро Василенко", — зазначила Тетяна Жуковська.

Фехтування

"На Кубках світу з фехтування в Кореї, Польщі, Франції, Італії Дмитро Серьоженко здобув одну золоту, одну срібну та дві бронзові нагороди, Олег Науменко — срібну та бронзову нагороди, Олексій Закусілов — срібну нагороду, Тетяна Позняк завоювала дві бронзові медалі", — каже очільниця "Інваспорту".

Настільний теніс

"Майстерка міжнародного класу Наталя Косміна на чемпіонаті Європи з настільного тенісу виборола дві бронзові нагороди", — говорить Тетяна Жуковська.

Футбол

"Зараз миколаївські спортсмени перебувають на чемпіонаті світу з футболу. На Дефлімпійських іграх у 2022 році здобули золоті медалі. Нашим футболістам призначена президентська стипендія", — розповіла начальниця Миколаївського регіонального центру "Інваспорт".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости